miercuri, 5 februarie 2014

Bunatati de la Farmona.ro

Bunaaa...hihihi ce zii super am astazi!

Astazi de dimineata ma suna un numar. Si ce credeti ? era de la Fan Courier, ma anunta ca am un colet. Iuhuu bucurie mare. Cand deschid coletul,ce sa vezi?? Bunatati de la Farmona,instant am simtit mirosul de nedescris in cuvinte!! Imi venea sa mananc cutiile ! un deliciu. Pe langa cutiutele mele care au venit din partea lor si pe aceasta cale tin  sa le multumesc enorm,pentru ca sunt o firma serioasa si de cuvant,mi-au trimis si niste testere care bine inteles ca au fost "furate" de mama mea.
Am primit  Scrub cu cristale de zahar cu turta dulce aromata cu glazura si Unt de corp mousse cu cocos si banane iar pe langa aceste produse am primit si niste mostre in 3 exemplare de Unt de corp cu ciocolata neagra si fistic Unt de corp cu aroma de mure si zmeura Crema protectoare de iarna pentru fata

Le multumesc din suflet pentru cadoul minunat. Am sa revin cu review despre fiecare in parte. In seara asta am sa fac baita si am sa folosesc scrub-ul. Cantitatile sunt destul de mari deci isi merita fiecare banut.

Va pup dulce!  Ce ziceti de bunatatile mele? :d

Un comentariu:

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!