marți, 4 februarie 2014

Farmec.ro

Se spune că frumuseţea interioară se revarsă în sclipirea exterioară, iar ceea ce vedem în fiecare zi în oglindă trebuie să ne pună, fără doar şi poate, un zâmbet larg pe buze. Pentru asta, Farmec este alături de tine – îţi prezintă o serie de bune şi corecte practici pe care să le aplici în îngrijirea personală şi te ajută să cunoşti îndeaproape produsele noastre şi ceea ce se află în spatele farmecului lor.

1985 este anul în care începe, în laboratoarele Farmec din Cluj-Napoca, povestea uneia dintre cele mai de succes game cosmetice româneşti: Gerovital Plant.

În anul 2004 gama este modernizată, în ton cu tendinţele cosmeticii naturale ale acelor timpuri şi anume fără “coloranţi”, culoarea cremei iniţiale era verde. Formula produselor păstrând complexul de plante din flora spontană a Transilvaniei.

2011 este anul marilor schimbări pentru Gerovital Plant. Noua gama urmează tendinţele ECO fiind lipsită de conservanţi şi a fost creată după o reţetă care combina complexul Herbatonic, format dintr-o bogăţie de plante transilvănene, cu extractul bio de floare de colţ, obţinut din culturi organice din Alpii Elveţieni.

Plantele folosite pentru obţinerea extractului de floare de colţ nu provin din flora spontană, protejată în toată Europa, ci din culturi organice din Alpii Elveţieni, care respectă standardele de producţie biologică.


În completarea efectelor benefice ale extractului bio de Floare de colţ, complexul Herbatonic –compus din plante din flora transilvană: sunătoare, coada calului, cimbrişor şi nalbă asigură pielii remineralizarea de care are nevoie, un nivel de hidratare optim şi protecţie împortriva factorilor de mediu nocivi.
 • Coada calului a fost aleasă pentru efectul remineralizat şi tonifiant.
 • Sunătoarea îmbunătăţeşte circulaţia capilară (efect tonifiant) fiind recunoscută şi pentru proprietăţile antimicrobiene şi cicatrizante. 
 • Nalba a fost aleasă pentru hidratare şi emoliere 
 • Cimbrişorul revitalizează toate funcţiile pielii şi este un excelent astringent, antiseptic şi dezinfectant.
Complexul Herbatonic conţine zaharuri, acizi uronici, mucilagii, flavonoide, saponine triterpenice, săruri minerale, având un aport important în hidratarea , nutrirea şi remineralizarea pielii.

Gama Aslavital a fost lansată în anul 2001. Linia Aslavital oferă un program complet de îngrijire atenurilor sensibile: 
 • alergice,
 • cuperozice,
 • acneice,
 • iritate,
 • ridate.
Complexitatea tratamentului şi aria largă de adresabilitate se bazează pe formulările moderne ale produselor, cu structuri uşoare şi lejere şi de acţiunea Argilei speciale, completată de:
 • Vitaminele A, C, E,
 • uleiurile naturale (Orez, Calendula, Evening Primrose, Squalane) şi
 • extractele vegetale de Calendula, Boswelia Seratta şi Ginseng .
Testele pentru a demonstra ca produsele sunt hipoalergenice s-au facut prin evaluare clinică şi instrumentală de către Evic Group, Franţa.

În anul 2009 este lansată subgama Aslavital Lift Instant. Aceasta are la bază complexul Gatuline - Argilă cu efect instant de netezire a ridurilor. Inovația: Farmec Lift instant fără bisturiu!
Tot în anul 2009, gama Aslavital își schimbă ambalajul și folosește complexe de principii active personalizate pentru fiecare produs.

Argila folosită în această gamă provine din munții Pădurea Craiului și are în compoziție nu mai puțin de 20 de oligoelemente (Fe, Ca, Mg, Cu, Zn, etc.). 

Principalele proprietăți care recomandă argila ca fiind “pământul care vindecă” sunt:
 • capacitatea de absorbție (argila absoarbe și neutralizează toxinele și bacteriile din organism),
 • capacitatea de cicatrizare (argila ajută la regenerarea pielii, reducând timpul de cicatrizare al plăgilor),
 • puterea de remineralizare (mineralele existente în argilă pot fi de ajutor în cazul carentelor de minerale),
 • faptul că este un bun antiseptic (argila este recomandată în tratarea bolilor bacteriene sau virale).
 • argila are o extraordinară capacitate de stimulare, oligoelementele contribuind la efectul ei echilibrant și stimulator.
În anul 2012 gama Aslavital s-a modernizat. Formulele noi conținând, pe lângă Argilă, un ingredient nou, extractul ecocertificat de Goji. 
Extractul de goji are puternice efecte de energizare a pielii şi celulelor. În plus, este recunoscut pentru efectele anti-aging datorită unei excelente activităţi antioxidante şi prin creşterea nivelului dermal de hidroxiprolină, ceea ce indică o creştere a sintezei colagenului. Extractul organic de Goji este valorificat în medicina tradiţională chineză de peste 1900 de ani. 

Produsele se adresează tenului sensibil, fiind hipoalergenice, iar din noile formule au fost eliminați parabenii.

Plecând de la notorietatea brandului GH3 prof. dr. Ana Aslan am luat decizia de a introduce o nouă gamă sub brandul GH3, cu principii active mult mai evoluate, formulări deosebite și timpi de acțiune mai scurți în obținerea efectelor, astfel încât aceste produse să corespundă nevoilor actuale ale consumatorului. 

Cercetătorii Farmec au dus mai departe lupta şi realizările prof.dr. Ana Aslan, înlocuind H3 cu o triadă de principii active inovatoare care încetinesc procesele îmbătrânirii acţionând mult mai specific, pe procesele biologice cheie.
 • Funcţia energetică a mitocondriei este susţinută prin GP4G, sursa de energie pură, corectând astfel blocajele energetice celulare.
 • Superenzima antiîmbătrânire, SOD, protejează fibrele de colagen şi fibroblaştii responsabili de sinteza acestor fibre. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
 • În cascadă cu Trylagenul®, asigură reorganizarea fibrelor colagenice şi remodelarea tenurilor mature, ridate.
Datorită acestor principii active inovatoare, produsele Gerovital H3 Evolution pot fi folosite și după tratamentele estetice (microdermabraziune, injectări botox și acid hialuronic, terapii laser) cât și dupa intervențiile chirurgicaleNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!