duminică, 2 februarie 2014

Lucrurigratis.ro

Salute. Tot rasfoind internetul am dar peste un site tare interesant. Este vorba de http://www.lucrurigratis.ro/ . Este un site cu oferta gratuita pentru anumite produse de care tu nu mai ai nevoie,dar de care se poate folosi altcineva. Politica lor este simpla.
Completeaza campurile solicitate, cu date despre produs si detaliile despre modul in care doresti sa oferi produsul.
 Asteapta ca doritorii sa se inscrie pentru primirea produsului. Pentru a te asigura ca produsul tau va ajunge pe mana persoanei care va avea mai multa nevoie de el, asigura-te ca un numar mare de persoane afla de anuntul tau. In acest sens, poti sa promovezi produsul tau prin instrumentele pe care ti le punem la dispozitie (butonul SHARE).
La finalul perioadei pe care ai ales-o pentru primirea inscrierilor, alege persoana care consideri ca merita produsul. Vei primi adresa de e-mail a persoanei pe care ai desemnat-o, si telefonul, in cazul in care aceasta l-a mentionat in pagina de profil, veti lua legatura si veti stabili metoda, locul si data predarii.
 Dupa ce ai oferit produsul, sau daca esti sigur ca (din diverse motive) primitorul nu vrea/poate sa il ia, te rugam sa raspunzi la cateva intrebari de feedback si sa oferi cateva calificative despre cum a decurs tranzactia (


Pentru a PRIMI GRATUIT un produs

 Dupa ce ai gasit un produs pe care il doresti, intra in contul tau.Da click pe produsul dorit, si apasa pe butonul "Vreau sa primesc". In fereastra de confirmare, vei avea posibilitatea adaugarii unui scurt mesaj in care vei putea sa ii comunici proprietarului de ce ar trebui sa iti ofere tie produsul. Mesajele doritorilor vor putea fi citite de ofertant doar dupa expirarea perioadei de inscrieri, in momentul in care va alege cui ii va darui produsul.
Dupa ce trece perioada pe care proprietarul a setat-o pentru primirea inscrierilor, acesta va citi mesajele, va studia profilul doritorilor, si va decide cui ii va oferi produsul sau.Daca ai fost desemnat sa primesti produsul, vei primi un mesaj cu adresa de e-mail a ofertantului, cu ajutorul careia il vei contacta si veti stabili detaliile predarii produsului. Dupa ce ai primit produsul, sau daca esti sigur ca (din diverse motive) ofertantul nu vrea/poate sa ti-l ofere, te rugam sa raspunzi la cateva intrebari de feedback si sa oferi cateva calificative despre cum a decurs tranzactia


Ce spuneti si de varianta asta? v-ati gandit vreodata sa oferiti gratuit produsele de care nu va mai folositi? Haideti sa facem curat prin "camara" ca sigur gasim cate ceva de dat cuiva care poateare nevoie de acel produs si din diverse motive nu si-l poate achizitiona. 
 Va pupacesc!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!