miercuri, 5 martie 2014

" Academia de aur"

Am ales acest titlu pentru ca asta exprima acest salon. Pentru ca da, este un salon de infrumusetare, care pe mine m-a cucerit din prima secunda. Denumirea salonului este Acad'oro Beauty .

Astazi am avut parte de o sedinta de infrumusetare cum ii place oricarei femei, un tratament cu ulei de argan pentru par. Stim deja beneficiile uleiului de argan pentru parul si pielea noastra. Asadar m-am prezentat la salon si m-au intampinat 2 domnisoare dragute si foarte amabile ( rusine mie, dar nu le-am retinut numele ) care s-au pus imediat pe treaba. Una mi-a spalat si tratat parul, iar colega ei (o draguta) a fotografia intregul proces, pana cand bateriile aparatului meu nu au vrut sa ma mai asculte si s-au consumat. Dar esentialul l-am apucat sa-l fotografiez :).

Sa incepem cu inceputul...

Spalarea parului

"Imbalsamarea " lui cu balsam cu ulei de argan 


Si coafarea parului Acestea sunt produsele folosite pentru parul meu 


Salonul Acad'Oro foloseste doar produse de calitate si standarde inalte, de la http://salerm.ro/ si http://salerm.com(Barcelona), produse de care eu nu am auzit pana la salon, dar de care m-am indragostit de cum le-am incercat acolo. Am achizitionat si un ulei de argan Arganology Biokera

EU va recomand cu mare drag acest salon, pentru profesionalismul de care da dovada si eficienta tratamentelor de acolo. Inainte sa plec, am fotografiat cu telefonul cu o mica operatiune de intretinere a unghiilor a unei colege de salon, deci calitatea pozelor nu va fi excelenta din pricina telefonului.Sper ca v-a placut si voua experienta mea la salon. Voi mai reveni in curand cu altele.

Voi ce saloane frecventati? Ce servicii folositi cand mergeti la salon?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!