marți, 11 martie 2014

Astenia de primavara

Dragele mele, daca tot a venit primavara, aduce cu ea si binecunoscuta astenie de primvara, dar si momentul optim pentru o detoxifiere.Primavara este anotimpul de care ne bucuram poate cel mai mult, asteptand cu nerabdare ca dupa ce iarna ne-a parasit calendaristic sa o facă si in gradele temperaturii de afara si sa vedem instalandu-se covorul verde viu peste tot in natura. Dar, stim cu totii ca acest moment minunat al "renasterii" naturii este si un moment care suprasolicita organismul, o perioad in care sunt accelerate in mod natural procesele de detoxifiere a organismului. In articolul urmator o sa va prezint ce folosesc eu pentru astenie si detoxifiere. Sunt 2 produse naturale dintr-o gama de gemoterapie.
Ce inseamna gemoterapie? Va explic imediat.
"
 • Gemoterapia este noua fitoterapie care utilizeaza tesuturile embrionare ale plantelor (aflate in faza de diviziune celulara), numite si tesuturi meristematice sau meristeme, pentru detoxifiere celulara si implicit pentru refacerea functionalitatii celulare.
 • Tesuturi vegetale embrionare: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.             "
                          Articol preluat de pe Plant Extract. • Extractele gemoterapice
  • actioneaza profund, la nivel celular
  • sunt fabricate dupa o reteta, stabilita in urma unor studii farmaceutice si recunoscuta la nivel mondial, care prevede un raport planta:solvent de 1:200
  • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
  • prin tipul de extractie - glicero-alcoolic - se pastreaza continutul integral al fitocomplexului
  • concentraţia alcoolică este de 18%, cu excepţia a cateva extracte cu concentraţie alcoolica de 33%
  • Cantitatea de alcool din extractele gemoterapice nu impiedica recomandarea acestora si in afectari ale functiei hepatice, la copii, persoanelor insarcinate sau celor care conduc autovehicule
  • Poarta denumirea generica de "macerat glicerinic", "produs/extract gemoterapic"
  • Sunt ambalate in flacoane din sticla, pentru a mentine in timp caracteristicile produsului
  • Au un continut bogat in factori de crestere, enzime, proteine, aminoacizi, vitamine si saruri minerale, mult mai mare decat al partilor adulte ale plantei
  • Nu prezinta toxicitate intrinseca si extrinseca
  • Pot fi prescrise la copii, batrani si femei insarcinate
  • Nu au reactii adverse si contraindicatii (excepţie sunt cateva atentionari: pentru extractele gemoterapice din Arin alb si Arin negru, cu efect galactofug, extractele cu efect tonic asupra sistemului nervos, care nu trebuie administrate decat in prima parte a zilei, etc. )
  • Sunt usor de administrat, individualizand doza in picaturi sau ml, in functie de varsta
  • Durata administrarii variaza de la o saptamana, la 1-2 luni de zile sau mai mult, in programele de detoxifiere.
  Acestea fiind spuse va prezint un produs pentru detoxifierea de primavara, care va ajuta organismul. Acesta este Polygemma nr.13  
 Poze POLYGEMMA nr. 13 - PIELE DETOXIFIERE O combinatie de extracte gemoterapice de muguri de Platan, muguri de Nuc, si seva de Mesteacan. Proabil ca majoritatea stiti ca pielea este cel mai mare ogran de eliminare a toxinelor ( de aici si acele cosuri, iritatii si etc), sub forma transpiratiei.Actiunea acestei tincturi este dermoprotectoare ( asa cum ne protejam pielea de frig, soare prea puternic sau radiatii UV),antiseptica,regularizanta a secretiilor pielii, este antiinfectios si cicatrizant.

Se recomanda cure de detoxifiere a organismului de o luna de zile, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi,dimineata si seara, iar in cazul asocierii cu alte produse gemoterapice, 2 ml odata pe zi.Si pentru ca este perioada epidemiilor de viroze respiratorii, a asteniei fizice si psihice, cunoscută ca "astenia de primavara", perioada acutizării durerilor de stomac, pentru cei cu sensibilitate la acest nivel si perioada in care cei care sunt alergici la polenul plantelor, se gandesc la o cura profilactica.Acesta cura se paote face cu Polygemma nr.8.

Poze POLYGEMMA nr. 8 - ASTENIE PSIHO-FIZICA şi MEMORIE Este un tonic general cu efecte benefice pentru intarirea memoriei si organismului, datorita extractelor de muguri de Mesteacan, muguri de Stejari si mladite de Rozmarin cu extract din radacina de Ginseng Siberian.

Acest produs gemoterapic este benefic in cresterea rezistentei organismului la stres, creste rezistenta ficatului la oboseala si stres, acumulate din diverse motive.Se administreaza cate 2 ml in putin apa, evitand a se administra seara, din cauza stimularii cerebrale. Cura se tine 2 saptamani, si se repeta la nevoie.

Aceste produse le gasiti pe site-ul http://www.naturisti.ro/, in sectiunea Gama Polygemma, unde gasiti si o promotie la 3 produse Polygemma cumparate primiti unul gratuit, deci puteti cumpara 3 iar pe al 4-lea vi-l alegeti gratuit. Produsele au pret destul de mic, de exemplu Polygemma nr.8 costa doar 18,40 de lei. 

Pe site gasiti gama Polygemma in diverse variatiuni, de la detoxifiere , la afectiuni respiratorii.

POLYGEMMA nr. 17 - IMUNITATEPOLYGEMMA nr. 3 - TUSEPOLYGEMMA nr. 13 - PIELE DETOXIFIEREPOLYGEMMA nr. 11 - FICAT DETOXIFIEREPOLYGEMMA nr. 12 - RINICHI DETOXIFIERE

Începând cu 1995 produsele fitoterapice PlantExtrakt sunt autorizate pentru comercializare pe piata farmaceutica româneasca, iar din 1996 s-au lansat pe piata medicamentele homeopatice în doua forme farmaceutice: granule homeopatice si picaturi homeopatice.


Acest articol a fost scris in scop publicitar pentru naturisti.ro.


Voi folositi medicamente naturiste? Ati incerca gama Polygemma?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!