vineri, 14 martie 2014

Review Crema de fata bio

Buna zuzulici, azi aduc un nou review. De data aceasta este vorba de o crema de fata bio, cu ingrediente naturale.Crema cu vitamina E si propolis de la Bio Medical Estetic 

Este o crema vitaminizanta pentru ten, datorita propolisului este antimicrobiana si emolienta datorita Vitaminei E.
Crema este foarte potrivita pentru tipuri de ten uscat si foarte uscat. Eu am tenul gras, iar pentru tenul meu nu a mers, imi simteam tenul incarcat, cu toate ca ea se absoarbe destul de repede. Dar a mers de minune pe tenul maica-mii, care este mai mult decat incantata de ea.
Sursa foto aici, ca mie nu imi mai merge aparatul
Consistenta ei nu pare a fi grea, mie mi se pare o textura light cu toate ca crema este grasa. Este destul de usoara, si "alunecoasa".
Crema este spornica, in sensul ca nu se consuma chiar asa de repede, fiind necesara o cantitate mica de produs pentru intreaga fata. 

Un alt produs pe care l-am primit este Crema de ochi, care din nou nu mi se potriveste. Eu am tenul curat, si fara riduri de expresie sau linii proeminente, si nu consider ca e cazul sa incep sa-mi aplic astfel de creme daca nu necesit inca. Dar.... maica-mea din nou, o foloseste cu succes, fiind trecuta de 40 de ani, si avand riduri de expresie, i-am dat la testat aceasta crema
Ea avand  riduri si cearcane, eu am observat imediat efectele la ea. Zona ochilor a devenit mai luminoasa si mai neteda, cearcanele s-au mai estomapat. Crema are o textura grasa, chiar prea grasa as putea spune, datorita continutului de miere de albine. Crema are in compozitie si retinol, care ajuta la estomparea ridurilor si prevenirea lor . Despre miros nu stiu ce sa va spun.. mie personal nu imi place, dar avand in vedere ca este o crema naturala nu putem avea pretenti sa si miroasa WOW... totusi ingredientele continute sunt naturale, crema nu are parfum. Si deci 0 alcool. 

Produsele le gasiti la diversi distribuitori dar si in farmacii, ele putand fi comandate si online. Pretul variaza in functie de magazin si de adaosul fiecaruia, dar mai mult de 16 lei nu costa.
Intrati pe pagina de facebook a lor pentru a urmari noutatile.

Voi ce produse bio folositi? Pe aceastea le-ati incercat?

Va pupNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!