luni, 24 martie 2014

Review LipGloss 100% pure

 Am avut ocazia sa incerc un lips-gloss 100% natural. Ati zice ca nu-i chiar natural. Dar va spun ca se diferentiaza fata de celelalte lip-gloss-uri prin textura si mirosul lui.  Ce inseamna 100% pur?? Stim cu toti ca exista  numeroase substante chimice toxice un produsele cosmetice care au fost dovedite clinic drept cauzatoare de cancer, tumori, iritatii si alte numeroase tulburari dermatologice. Produsele 100% Pure sunt cu adevărat 100% pure. Acest lucru inseamna ca nu conain niciun fel de substanae chimice sintetice, conservanti chimici, arome artificiale, coloranti artificiali, detergenti duri sau alte toxine daunatoare sanatatii. 

Luciul meu de buze are pigmenti din fructe, vitamina E din orez organic, ceara din miere de albina, unt de shea. Pachetelul meu arata asa:


Un coletel aratos si simpatic, si parfumat tot odata, pentru ca in coletel pe langa luciul meu, am primit si cateva mostre de creme. Luciul arata asa:


 Nuanta este exact cea care o vedeti pe pielea mea. Are o textura usor greoaie, si un miros subtil de natural. Rezista destul de mult timp pe buze si chiar si la transfer, inca destul de bine. Doar cu demachiant am reusit sa sterg de pe mana culoarea. Avand in vedere ca este un produs natural.. "se tine bine". In ciudat faptului ca contine ardei iute, nu se simte nici un pic, fata de cel de la Avon care pisca destul de tare. Mia placut ca rezista, dar nu prea imi place mirosul, dar m-am obisnuit acum.

Ingrediente: Vitamina E (a-tocoferol), conţine toţi sau anumiţi pigmenţi din fructe din: rodie, vin, cireaşă, merişor, mură, zmeură, piersică, boabă de cacao şi prună, vitamina C (ascorbil palmitat), ulei de seminţe de struguri, miere, unt de shea, ceară din miere de albine, aromă naturală de fructe, ardei iute

Il gasiti aici la pretul de 55 de lei.

Ce parere aveti de acest luciu? Ati folosit vreodata ruj de buze natural?


Un comentariu:

  1. Deobicei folosesc balsamurile protectoare de la Oriflame, Tender Care. nu stiu daca sunt naturale,dar imi plac. M-ar tenta sa incerc intr-o zi un luciu natural.

    RăspundețiȘtergere

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!