marți, 4 martie 2014

Review Multi-Gyn Actigel

Am akes sa fac review la acest produs pentru ca pe mine m-a ajutat destul de mult.Acum ceva timp m-am confruntat cu un disconfort vaginal destul de urat, si cum programarile la medic se fac la saptamana, am decis sa o iau pe alte cai, si anume sa incerc altceva. Am avut ocazia sa incerc acest gel.Poate ca mai sunt persoane care se confrunta cu problemele pe care acest gel le rezolva, dar inca nu au auzit de el am sa va spun ce face el, si cum m-a ajutat pe mine sa scap ( cel putin pentru o perioada)de vizita la ginecolog.
Ce spune producatorul:
Indicatii: Multi-Gyn Actigel este foarte eficient in prevenirea si tratamentul vaginozelor bacteriene, si a disconfortului vaginal precum:mancarimi, iritatii, roseata si usturimi.Calmeaza rapid disconfortul vaginalReduce scurgerile vaginale sau mirosul neplacut.Are efect calmant asupra mancarimilor si iritatiilor vaginale.Optimizeaza flora vaginala si starea tesuturilor.
Multi-Gyn Actigel este un gel bioactiv, conceput pe baza de polizaharide bioactive( complex 2QR). Acest complex are capacitatea unica de a inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene si de a stimula cresterea lactobacililor.
Valoarea pH-ului Multi-Gyn este de 4,1.Este principalul produs cu inalta eficienta in rezolvarea unei game largi de probleme vaginale.Produsul ofera o atenuare a disconforturilor vaginale comune: senzatie de usturime,mancarimi, scurgeri anormale si mirosuri neplacute, iritatii, roseata.
 
sursa vavianpharma

Ce spun eu:

Este un gel mai apos, aerat cu o consistenta usoara chiar spre lichida. In momentul in care eu l-am folosit am avut un disconfort destul de urat, care a degenerat cu mancarimi destul de urate, un miros la fel de urat. Cand l-am achizitionat am primit in cutie si un mic aplicator, si pentru dozarea interna a gelului ( la mine nu a fost necesar).

In prima zi l-am folosit de 2 ori dimineata dupa dus si seara dupa baie. Prima senzatie a fost " hellpp, call the firefires" simteam ca iau foc pentru cateva secunde ( care nu se mai terminau), dupa care am uitat de senzatie. A doua zi de dimineata am observat o ameliorare a mancarimii. In aceeasi zi am folosit iar gelul dimineata si seara, tot asa timp de 4 zile. Timp in care am scapat de problema ( Bineinteles, orice problema necesita si un consult ginecologic). Acum il folosesc preventiv doar seara. Am fost foarte multumita ca un produs asa de "mic" poate sa faca lucruri asa de mari. Are o cantitate de 50 de ml, dar credeti-ma ca v-ar ajunge nu stiu undeva la 3 luni depinde de cat de des il folositi. Eu folosind-ul zilnic abia daca sa consumat. Trebuie utilizat foarte putin, cat un bob de mazare. Ingredientele care le contine sunt: 

Il puteti gasi aici la pretul de 42 de lei, si in magazinele si farmaciile partenere Vavian Pharma.

Ce parere aveti? Ati incercat acest produs? L-ati incercat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!