joi, 17 aprilie 2014

Magazinul meu preferat!

Ati incercat vreodata sa ii dati copilului cereale fara gluten? Eu ii cumpar de ceva timp bebelusului meu astfel de cereale. Am consultat si medicul si mi-a spus ca sunt foarte bune si ii pot da fara probleme. Imi place ca se pot prepara foarte usor cu apa si nici nu sunt foarte scumpe. Aceste cereale contin nutrientii necesari pentru ca cel mic sa creasca mare si sanatos. Este foarte bine sa ii ofer copilului meu cea mai buna mancare astfel incat sa aiba parte de o crestere normala si sa fie tot timpul sanatos. 

Eu le cumpar mereu de pe un site de unde achizitionez si pampers. Copilul meu are o piele fina si sensibila asa ca nu pot sa ii cumpar orice tip de pampers. El are nevoie de un pampers special pe care l-am gasit la maminet la un pret foarte bun. Imi place ca cei de aici au cele mai bune produse iar preturile sunt destul de mici. Sper sa gasesc de fiecare data produse de calitate iar preturile sa fie unele foarte bune. 


Am gasit pe acest site un pret pampers foarte bun si imi place sa comand mereu tot ce am nevoie. Ca sa fiu sigur consult insa de fiecare data medicul deoarece copilul are o piele sensibila si nu vreau sa apara complicatii. Oricum de pe acest site am luat numai produse de calitate si nu am avut niciodata probleme. 
Sper ca si pe viitor produsele de aici sa fie la fel de bune.
Image and video hosting by TinyPic

Un comentariu:

  1. :D Nu ma pricep la chestii din astea ca deocamdata nu am bebei.. :D dar sunt constienta de faptul ca trebuie sa le dam sa pape sanatos si sa fim atente la ce cumparam,,,pentru hrana, igiena, s.a.m.d...

    RăspundețiȘtergere

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!