marți, 6 mai 2014

Schimbare de look cu Gerocossen

Nu stiu daca v-am povestit dar mi se pusese pata sa ma decolorez pentru ca vroiam sa scap de roscatul din cap care si asa facuse pui cam multi prin parul meu  in sensul ca in loc sa se estompeze culoarea, mai mult se intindea.. si asa m-am hotarat ca vreau sa REdevin blonda. Si cum altfel daca nu cu decolorant. 

Si am ales Gerocossen pentru ca de cate ori m-am facut nu mi-am ars parul atat de tare precum o fac alte decolorante. Am folosit doar 2 plicuri si 2 tubulete de oxidant de 12%


Mi-am pieptanat parul frumusel si m-am pus pe amestecat pudra cu oxidantul. Mie nu mi se pare ca ar avea cine stie ce miros, si plus ca oxidantul de 12 ma ajutat foarte mult ca sa scot rosul acela din capul meu.
Bunn dupa ce am amestecat pudra m-am pus pe treaba. Am sa va pun poza cu parul meu inainte de decolorate, in timpul si dupa decolorare.
Inainte

In timpul

SI dupa

Oxidantul arata cam asa:
Imi place ca contine musetel si galbenele, ceea ce ma duce cu gandul ca nua m facut o alegere chiar asa de rea. Este foarte laptos si mie imi pare ca nu are nici un miros.
In ceea ce priveste pudra este albastra la culoare, prafoasa rau, iar daca sta mai mult de 30 de minute neomogenizata se face din nou praf. Neomogenizata in momentul cand e combinata cu oxidantul.


Nu recomand decolorarea persoanelor care au scalpul sensibil, pentru ca este destul de puternica si agresiva cu pielea capului eu pricopsindu-ma cu o mare buba. Imi va trece nu-i problema dar cine nu suporta "arsura" pe pielea capului de la oxidant nu recoamnd sa faca experimente. Eu sunt obisnuita cu astfel de lucruri dar pana si eu care folosesc am avut un mic incident. Eu ca sa nu imi ard parul si sa il feresc de evetualele neplaceri create de decolorare am folosit un tratament masca puternic despre care am sa va vorbesc in articolul urmator.
Rezultatul final:


Pareri? Ce spuneti, ati incercat si voi decolorantul? Cum credeti ca imi sta?

Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

  1. Ti s-a decolorat ca lumea parul, eu ultima data cand am facut procedeul asta s-a decolorat cam naspa, ori nu am folosit decolorant bun, ori nu am folosit suficient...dar sa rezolvat la vopsire. :D
    PS: iti sta frumos asa.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta fostre bine asa. Eu nu am folosit inca vopsea/decolorant. M-ar tenta ideea insa tot cred ca nu o sa imi stea bine :(. Remarc faptul ca ti s-a decoloat uniform

    RăspundețiȘtergere

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!