luni, 2 iunie 2014

M-am vopsit cu Sinergy

Buna beauties, stiti ca v-am prezentat articolul in care m-am decolorat, si cel in care va ceream parerea despre culoare de vopsea pe care sa o achizitionez. Ei bine, m-am hotarat.
Am decis sa aleg vopseaua Sinergy numarul 9/3

Vopseaua a costat 43 de lei iar oxidantul de 3% 17 lei.
Am ales oxidant de 3% pentru ca eu fiind si decolorata nu am vrut sa traumatizez prea tare parul si plus ca vroiam o culoare apropiata cele pe care o aveam dupa decolorare. In ciuda faptului ca are doar 3% puterea lui de acoperire este destul de mare. In sensul ca mie parul la radacina deja imi crescuse cam un cm, deci era culoarea parului meu natural. Ei bine dragi cititoare pot sa spun ca aceasta vopsea mi-a acoperit perfect.
Vopseaua se prezinta asa:


Un tubult elegant mai altfel decat celelalte din comert.
Cand am inceput s-o prepar, am avut placuta surprindere ca are si un miros altfel, miroase foarte frumos si este acel miros chimic si puternic.
Un alt aspect de luat  in seamaeste faptul ca nu curge. Mi-a ramas perfect in par de la inceput pana la sfarsit. Tubuletul de vopsea are 100 de ml, de ajuns pentru o singura vopsire pentru lungimea parului meu, si chiar mi-a mai si ramas putin.
Nu am simtit mancarimi sau arsuri pe pielea capului, cum va spuneam nu este asa chimica.
Radacinile parului meu aratau asa:
Inca se mai vede acel galben pui la radacina crescuta. 

In timpul vopsirii

Dupa cum se vede am fortat putin nota si am bagat toata vopseaua :) si totusi nu mi-a curs. Stiu ca multe dintre voi intampinati probleme la anumite vopsele si anume ca, curg. Ei bine intradvar aceasta vopsea are un pret putin peste cele din comert dar si cantitatea este dubla si calitatea muult superioara peste cele din comert.


Iar rezultatul final:
Mi-a uniformizat toata culloarea parului exact asa cummi-am dorit. Parul a capat stralucire si intensitate. A trecut mai bine de 2 saptamani de la vopsire si parul meu inca arata impecabil, doar crescut la radacini. Am sa revin cu un update cu o poza cum arata el acum.

Din gama Sinergy aveti de ales din 61 de culori de baza, 3 intensificatoare si 4 SuperLift.
Produsele le gasiti pe Sinergy 

Ce parere aveti? Cum vi se pare aceasta vopsea?
Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

  1. Ti-am mai zis eu ca ma cam tenteaza sa imi iau, iar referitor la nuanta ta, parca pare mai deschisa decat in catalog, mie asa mi se pare.. Oricum, pe tine te prinde, iti statea bine si decolorata. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ti-a prins....chiat ca sunt de calitate

    RăspundețiȘtergere

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!