joi, 25 septembrie 2014

Ai grija de tine cu Lady Anion

Ai grija de tine cu Lady Anion

Dragele mele, astazi abordez discutia intr-o zona mai delicata, mai.... intima.
Ma gandesc ca toate dintre noi a avut probleme macar odata din cauza absorbantelor folosite. Eu am folosit vreme indelungata absorbantele pe care toata lumea le cunoaste si anume Allways (a se traduce: in toate directiile :) ), si cum le spune si denumirea lor, mereu aveam probleme, nu numai de "directie" (cand lucrurile se mai si murdareau), ci incepusem sa am probleme de piele, in sensul ca mereu ma iritam destul de groaznic si ma pomeneam cu cate o candidoza. 
Ma iritam destul de tare din cauza acelui plastic care invelea absorbantul, si pielea era mereu umeda deci apareau tot timpul candidoze sau alte infectii.
Asa am decis sa renunt la ele si sa trec pe bio, cum de altfel am inceput sa abordez si alimentatia bio si stilul sanatos de viata.
Asa ca am inceput sa ma documentez si am avut onoarea de a testa noile absorbante Lady Anion.
Nu stiu daca ati auzit de ele dar va spun eu acum.
Din dragoste pentru sanatate, Anion Care a creat un concept special pentru femeile care au grija de ele. Dupa cum va spuneam mai devreme, absorbantele Lady Anion sunt diferite fata de alte produse existente de pe piata romaneasca, datorita mecanismului inovator: Lady Anion este format din 8 straturi care asigura protectia zilnica, dar si sanatatea si confortul personal. Materialele folosite in conceperea acestor absorbantesunt: bumbac organic, hartie pura, sterilizata, banda cu emisie de ioni negativi (6.000 anioni) si infrarosii.
Sunt atât sigilate individual, cât şi în ambalaj din aluminiu alimentar, resigilabil după fiecare deschidere, confecționate din bumbac organic, cu adeziv non-toxic foarte puternic, care fixează absorbantul pe slip și nu îi dă voie să de deplaseze, indiferent de mișcările corpului. Interiorul are în componenţă un polymer super-absorbant, extras din porumb şi straturi de hârtie sterilă, care absorb lichidul aproape instantaneu. Absorbantul are o membrană protectoare, impermeabilă pentru lichid dar permeabilă pentru aer, ceea ce lasă pielea să respire şi elimină mirosurile şi umezeala. Totuşi, elementul unic al acestui absorbant, care îl face unic pe piață, este BANDA CU TURMALINĂ, care emite anioni și infraroșii, deci “curăță” zona de bacterii și o protejează de iritațiiși infecții și reglează ph-ul ușor ieșit din parametri normali. 

Articol preluat de pe www.anioncare.ro

 Asadar eu am folosit absorbantele de zi cu 2 picaturi.

Acestea sunt din bumbac organic, nu mi-au creat neplaceri si nici iritatii. Lichidul nu s-a scurs pe langa absorbant ma declar multumita de ele. Si in sfarsit pot spune ca nu mai am acele mancarimi oribile si iritatii
 
De asemenea le-am incercat si pe acelea de noapte cu 5 picaturi insa eu nu ma simt confortabil din pricina faptului ca pentru mine sunt prea lungi. Dar eu ma inteleg de minune cu cele cu 2 picaturi.
 

Toate produsele le gasiti pe site www.anioncare.ro, disponibile la pretul de 12-14 lei, puteti deveni si reprezentant si beneficiati de multe oferte si preturi atractive. Puteti de asemenea sa cereti mostra pe site pentru a vedea cum va impacati cu ele si ce vi se potriveste.

Sunt curioasa daca voi ati folosit aceste absorbante si ce parere aveti despre ele.

Un comentariu:

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!