miercuri, 5 martie 2014

My new make-up

Tin sa va spun de la inceput, ca nu sunt o artista intr'ale make-up-ului.. ma machiez cand si cand sau cand trebuie sa plec undeva, si niciodata nu o fac profi.. machiajul care am sa vi-l arat azi.. l-am facut in graba am vazut unde am gresit dar timpul nu imi permitea sa il mai sterg (deci nu fiti prea dure :(  cu critica :) ).
Vreau sa le multumesc celor de la http://www.makeup-nails.ro/ pentru trusa minunata si pensulele primite.

Trusa este o trusa profesionala cu 96 de culori superbeA costat doar 59 de lei. Alaturi de trusa am mai achizitionat si o trusa de pensule MAC. Pensulele MAC sunt o replica perfecta a celor de la MAC, perii pensulelor sunt extrem de fini si moi, nu cade fardul de pe ele, iar pentru cine isi doreste o varianta mai low-cost dar cu mica "sigla" pe ele le poate avea pe aceastea la pretul de 55 de lei. In definitiv sunt pensule peste tot dar nu conteaza marca ci calitatea lor.


Lipseste pensula cu buretele de aici caci mi-a "arestat-o" fii-mea. :)), ca deh trebuie sa fim si noi in ton cu mami.

Iar machiajul realizat cu aceasta trusa este:
In ultima poza mi se vede clar greseala.. dar neavand timp de reparare am lasat asa, mergand pe ideea ca poate totusi nu va observa nimeni :)).. Sper sa nu ma criticati prea tare :( 


PS: Port genele false de la Cupio
Va plac trusa si pensulele? Dar machiajul?


" Academia de aur"

Am ales acest titlu pentru ca asta exprima acest salon. Pentru ca da, este un salon de infrumusetare, care pe mine m-a cucerit din prima secunda. Denumirea salonului este Acad'oro Beauty .

Astazi am avut parte de o sedinta de infrumusetare cum ii place oricarei femei, un tratament cu ulei de argan pentru par. Stim deja beneficiile uleiului de argan pentru parul si pielea noastra. Asadar m-am prezentat la salon si m-au intampinat 2 domnisoare dragute si foarte amabile ( rusine mie, dar nu le-am retinut numele ) care s-au pus imediat pe treaba. Una mi-a spalat si tratat parul, iar colega ei (o draguta) a fotografia intregul proces, pana cand bateriile aparatului meu nu au vrut sa ma mai asculte si s-au consumat. Dar esentialul l-am apucat sa-l fotografiez :).

Sa incepem cu inceputul...

Spalarea parului

"Imbalsamarea " lui cu balsam cu ulei de argan 


Si coafarea parului Acestea sunt produsele folosite pentru parul meu 


Salonul Acad'Oro foloseste doar produse de calitate si standarde inalte, de la http://salerm.ro/ si http://salerm.com(Barcelona), produse de care eu nu am auzit pana la salon, dar de care m-am indragostit de cum le-am incercat acolo. Am achizitionat si un ulei de argan Arganology Biokera

EU va recomand cu mare drag acest salon, pentru profesionalismul de care da dovada si eficienta tratamentelor de acolo. Inainte sa plec, am fotografiat cu telefonul cu o mica operatiune de intretinere a unghiilor a unei colege de salon, deci calitatea pozelor nu va fi excelenta din pricina telefonului.Sper ca v-a placut si voua experienta mea la salon. Voi mai reveni in curand cu altele.

Voi ce saloane frecventati? Ce servicii folositi cand mergeti la salon?