miercuri, 7 mai 2014

O intalnire cu surprize

Dragele mele dupa cum stiti, ca eu si aplic unghiute tehnice, si sunt mereu in cautare de produse din cele mai calitative, pentru ca si clientele mele sa fie multumite dar si lucrarea mea sa fie una de durata si calitativa.
Mereu caut produse noi, produse care ma incanta si care imi starnesc curiozitatea. Iar acum am avut ocazia sa cunosc personal o domnisoara mai mult decat draguta si sociabila pe numele ei Mihaela, care reprezinta firma GetNails si TigerNails. Am avut o conversatie mai mult decat placuta (cred ca mai mult am vorbit eu, dar de emotie cred ca ma iarta), despre produsele GetNails si Tigernails

Iar daca voi nu prea cunoasteti aceste firme va spun eu mai multe. Sunt direct importatori ai produselor comercializate, din Germania..Tiger Nails este unicul reprezentant in Romania si Moldova al brandului Juliana Nails Austria - articole profesionale pentru manichiura. O multitudine de saloane si profesionisti din toata Europa de Vest pretuiesc si conteaza intre timp zilnic pe calitatea acestor cosmeticeConversatia mea cu Mihaela a decurs foarte frumos intr-o cafenea langa blocul unde eu locuiesc. Aveam sa primesc mai tarziu surpriza mea. Trebuie sa va spun ca Getnails este o gama accesibila tuturor, dar care exceleaza la capitolul calitate. Iar gama Tigernails este o gama "lux"., cu produse mai scumpe, dar acelasi raport calitate/pret.

Iar acum surpriza despre care va vorbeam

Am primit un colet imens :) cu produse Getnails pe care sa le testez si despre care sa-mi spun parerea.
Eu deja le-am testat iar parerea mea este: VREAU TOATA GAMA!
Da dragele mele, acest produse in special gelul de la Getnails este de o calitate superioara, rezista extrem de bine pe unghii, nu crapa si nu se ingalbeneste. Clientele mele au fost mai mult decat incantate.
 Sa va spun si ce contine:
1 margareta, 1 buffer alb, o pila de 100/180, sabloane, cleaner, 1 primer, un top coat, un gel cover beige, un gel pink, un gel 3in1 pure crystal, o folie de transfer, tatuaje mickey si minnie, o pensulica pentru gel, 2 vopsele acril una alba si una mova pe care le ador ( vreau sa ma perfectionez in tehnica one stroke)
 Si asa arata margareta mea!

Mi-a facut extrem de mare placere sa scriu acest articol si sa va prezint firma si gama Getnail. Am sa mai revin si cu alte posturi despre ei, si cu multe alte produse.

Ce parere avet, va place pachetelul meu?


Image and video hosting by TinyPic