vineri, 9 mai 2014

Machiajul ochilor gri :)

Da da sigur ati citit bine, ochi gri!! Ei sunt fericita posesoare a "noilor mei ochi" :)) si ca sa va detaliez, stiti ca am achizitionat de la Lensa.ro  o pereche de lentile de contact, acum ceva timp, si pentru ca am fost extrem de multumita de calitatea lor in raport cu pretul, am decis sa mai fac o noua achizitie si anume a unor lentile gri.cu tenta violet. Eu sunt adepta lentilor de contact atunci cand vrei sa iti schimbi look-ul total si sa uimesti pe toata lumea iesind din anonimat. Iar un machiaj potrivit sigur va scote si ochii in evidenta. 
Am realizat un machiaj purtand lentilele de contact. Vreau sa va spun ca sunt cele mai comode lentile purtate de mine, sunt perfect pentru ochi, nu sunt mai mari ca pupila si nu ma deranjeaza absolut deloc.
 Si acum sa trecem la machiaj

As vrea sa-mi spuneti parere voastra. Ma prind machiajul? Eu zic ca am scos i evidenta ochii detul de bine si nu in felul acela sa se vada ca port lentile. In ultima poza daca vedeti am tinut ochii intr-o parte ca sa puteti vedea ca lentila nu se deplaseaza de pe ochi si nici nu se observa.

Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca vreti sa mai fac si alte machiaje. Astept sugestiile voastre. Chiar si cu linkuri catre o poza care vreti voi, dar linkul pozei sau poza sa fie pe mail sarbu_clau@yahoo.comImage and video hosting by TinyPic