marți, 13 mai 2014

Tratamentul perfect pentru parul degradat


Dragele mele, dupa cum bine stiti si de pe facebook si de pe blog, m-am decolorat. Multe dintre voi mi-ati spus ca am avut curaj sa fac lucrul acesta. Da pentru ca am avut si un aliat in acest procedeu. EU mi-am decolorat parul cam 1 data la 2-3 ani, cand ma saturam de culoare inchisa. Si de fiecare data parul meu se ardea si arata ca un mop vechi. 
Dupa cum ati vazut din articolele mele eu folosesc produse oarecum mai scumpe pentru ingrijire si pentru par dar macar am garantia ca sunt mai calitative, nu spun ca nu folosesc si produse mai ieftine cand vad ceva ce imi place ce promite si cum arata, da il cumpar indiferent de pret.Dar pentru par avand in vedere si starea lui de acum prefer sa investesc ceva mai ales ca vine vara si oricum imi strica soarele toata munca mea de acum. Dar sper sa ma insel. Si asta datorita unui produs care pe mine m-a ajutat enorm in procesul de dupa decolorare. Este vorba despre Tratamentul pentru par vopsit sau decolorat Marien.


Acest tratament se foloseste imediat dupa clatirea parului de vopsea/decolorant inaintea aplicarii clasicei masti din cutiile de vopsea. Este un produs pentru ingrijirea imediata a parului dupa decolorare sau vopsire, el totodata si fixand pigmentii de culoare.

Este un produs hidratant si delicat cu parul, eu cand l-am spalat de pe par am simtit parul mai hidratat si nu am simtit acea degradare a lui de la decolorant. Eu l-am aplicat imediat ce am dat decolorantul jos din cap, si am stat cu el 10 minute. 
Eu il folosesc odata pe saptamana pentru a-mi pastra stralucirea culorii si intensitatii ei, dar si pentru a-mi hrani parul si al hidrata.
Ce imi place la acest produs este ca are o cantitate destul de mare si anume 500ml dar si dozarea, care este una pe placul meu si cred ca al tuturor si anume cu pompita. Datorita pompitei imi pot doza cantitatea optima de produs fara sa pierd din el.
Per total sunt mai mult decat incantata de acest produs pe care il puteti gasi pe triodeluxe.ro la un pret de 64 de lei, poate vi se va parea mult dar nu este pentru ca folosit odata pe saptamana sau la 2 saptamani este un produs destul de spornic si poate tine chiar si un an de zile. Datorita cantitatii destul de mare din borcanel. Eu am parul mediu ca lungime deci eu cred ca fac anul cu el :).
Va las si lista lui de ingrediente

Voi ce folositi sa va protejati parul cand va vopsiti sau decolorati? Ati incercat acest tratament?

Image and video hosting by TinyPic