marți, 20 mai 2014

Parfumul sublim al parului meu

Hello beauties, cred ca in ultima vreme v-am cam zapacit cu articole pentru par, dar cum sunt obsedata de el, fac tot ce imi sta in putere sa il mentin sanatos si puternic, iar in ultima vreme si ......parfumat. Daa, da, da, parfumat. Poate ca sunt si fete printre noi care sta "la cratita" mai des, sau chiar factorii externi (poluare, mirosuri din aer) ne afecteaza parul si mirosul lui.. Cand eram mica obisnuiam sa-mi dau in par cu parfum de copr sa miroasa frumos ;:))). Dar nu imi dateam seama si de adevaratul pericol, in sensul ca acele parfumuri erau concepute pentru corp si aveau o alta cantitate de alcool care afectau firul de par. 

De curand am descoperit ca exista si parfum pentru par!! 
Da da! El se numeste Herra Hair, a fost inspirat de zeita de origine greaca, Hera, care era renumita pentru frumusetea si parfumul ei.

Acest parfum este comercializat de Sageco Concept brand ce comercializeaza si extensii par natural,.
Dar sa revenim la parfum


Parfumul are un design elegant, luxos chiar, cu bun gust si delicatete. Detaliile aurii pe fondul negru il face sa para luxos.
Eu fiind mamica si totodata sotie, stand des in bucatarie, uneori se intampla sa plec in oras pe neasteptate, si devine incomodant sa fac mereu baie la cap ca sa nu imi miroasa parul a mancare sau mai te miri ce. Sunt suficiente 2-3 pufuri pentru a inmiresma parul si a-l face sa fie fresh. 
Notele acestui parfum sunt: bergamota italiana, fructele loquat, orhideea de la miezul nopţii , trandafirul, iasomia albă, mimoză, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, lemnul de santal şi moscul
Parfumul protejeaza de factorii externi si de razele solare, precum si de transpiratie dar si de razele UV.

Ingredientele lui importante sunt:
  • Extract de floarea-soarelui – ajuta la protejarea impotriva razelor UV, care provoaca decolorarea
  • Glicerina – Adauga umiditate fara a incarca parul
  • Extract de frunze de masline – Protejeaza impotriva poluarii si a oxidantilor
  • Fara Sulfat si Parabeni

Eu ador acest parfum incat imi vine sa il folosesc si pe corp, mirosul lui se patreaza timp indelungat chiar si pana a doua zi (cel putin in cazul meu). Eu zic ca este o investitie destul de buna in acest parfum i cred ca il voi recumpara.
Pretul parfumului intreg este de 130 de lei, dar il gasiti la reducere acum la 80 de lei.

Voi ce spuneti de acest parfum? L-ati incerca? Ce folositi pentru a va improspata parul?

Image and video hosting by TinyPic