luni, 3 noiembrie 2014

Faci curatenie in casa, dar nu "cureti" si buzunarul :)Nu stiu altii cum sunt, dar eu personal cand trebuie sa ma apuc de curatenie imi ia cel putin o saptamana, si asta numai 2 camere :). Pentru ca eu sunt o fire foarte perfectionista si tipicara, trebuie sa am grija la fiecare lucru sa fie curatat perfect si dezinfectat. Cel mai greu lucru care mi se pare si pe care nu il suport cand fac curatenie, este sa curat covoarele, i hate that!!! 

Nu suport cand trebuie sa curat covorul de par si scame si sa frec cu perie si solutie de covoare spuma, apa multa, efort fizic.. no way!!
De curand am renovat o camera, am dat cu lavabila, am schimbat usi, schimbat mobila, etc. 
Degeaba am protejat noi parchetul cu folie cat si mobila, caci tot a mai intrat pe ici pe colo mizerie, iar praful rezultat in urma slfeuiri gletului, wow nu va mai spun cel mai negru cosmar.

Ei bine cand m-am vazut cu toata "bucuria" asta pe cap, am zis ca eu nu fac fata sigur. Am incercat sa apelez la rude sa ma ajute sa curat mai repede, dar stiti cum e majoritatea te refuza. Ok, cand am vazut ca nu o scot la liman, am decis sa caut pe internet o firma de curatenie care ma poate ajuta, caci pana la urma daca o face cineva specializat si instruit o va face mult mai bine ca mine.
Si tot cautand am gasit o firma care are si oferta si preturi acceptabile pentru buzunarul meu, si care face curatenie impecabil
Clean and Happy

Aici gasiti preturi pentru toate buzunarele dar si servici de calitate. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va patati canapeaua.. cu vin rosu sa spunem? Eu am patit-o de doua ori si degeaba am incercat eu cu solutiile din comert caci nu a iesit. Cat de greu va este sa frecati un covor mare si greu?? 
Va spun eu dificil tare. Am decis ca de 2 ori pe an sa apelez la specialisti pentru a ma ajuta cu curatenia generala. Consider ca nu este nimic rusinos in  a chema niste specialisti sa te ajute la curatenie, ei pot face lucrurile grele iar noi pe cele usoare. 
Din ce am mai studiat eu pe site puteti apela la ei si daca ati avut o petrecere si ati ramas cu un mare dezastru in casa.
Va puteti cosmetiz si masina in cazul on care nu sunteti multumiti de cei de la spalatorie ( eu nu sunt ptr ca nu au reusit sa imi scoata o pata de cafea de pe scaunul pasagerului ).
Se folosesc produse nemtesti (Karcher) foarte bune si care fac fata cu brio problemelor dificile din curatenie, suprafetele se dezinfecteaza cu curatitor cu abur, podeaua cu aspirator umed-uscat.

"Produsele din gama Zep, CleansBerg si Walter sunt produse profesionale, aduse din Germania si SUA, folosite la nivel industrial. Cu ajutorul lor nu doar curatam, ci si dezinfectam, omorand virusurile si bacteriile. Folosim o gama variata de solutii, adaptate fiecarei suprafete a casei tale – lemn, inox, sticla, aluminiu, email. De asemenea, suntem pregatiti sa inlaturam orice fel de pata si murdarie rezistenta de pe covoare, tapiterii, mobila, pereti. " 
Preluat de pe site.

Sper ca v-am convins si pe voi sa apelati cu incredere la firme de curatenie pentru ca merita fiecare leut si asa aveti si voi timp mai mult pentru voi, pentru familie si copii.


Image and video hosting by TinyPic