duminică, 11 octombrie 2015

Review Primer Pleoape Butterfly


Inainte, sa intru in lumea machiajului, nu acordam prea mare atentie, pigmentului fardurilor, si  nici ce farduri foloseam, foloseam cum avea toata lumea inainte Beauty Rose, sau Ruby Rose. La timpul lor erau foarte bune, acum nu ma mai multumeste. Dar inainte de toate, nu foloseam primer. Nu stiam la ce e bun, nu ii intelegeam rolul. De cand am devenit blogger, am inceput pas cu pas sa inteleg toate lucrurile astea. Si asa am inteles rolul primerului pentru pleoape. Acela de a fixa culoarea, pentru a nu se strange in pliu, de a accentua culoarea fardului, si de a "matui" pleoapele in cazul in care sunt prea uleioase.
Asa ca am inceput cautarea pentru un primer de ochi mai bun decat ceea ce foloseam eu. Si am decis sa iau tot de la Butterfly pentru ca am fost incantata de produsele lor, si de calitatea care o ofera la un pret mai mult decat decent, doar 25 de lei.
Tubuletul este mai mult decat spornic pentru ca este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a aplica pe pleoape.Se apasa foarte usor pe el si iese cat ai nevoie.Atat cat vedeti in poza este necesar pentru un ochi, pentruc a se intinde foarte bine, nu este apoasa, are culoarea pielii, deci uniformizeaza si culoarea pleoapelor. Eu uneori o folosesc asa, fara fard cand folosesc un machiaj de zi, gen rimel si tus si am fugit la munca.

Nu stiu daca se observa foarte bine in poza, cat a uniformizat culoarea pielii dar am incercat sa surprind detaliile

Iar aici am aplicat un fard care nu este prea proeminent fara primer. Si cred ca diferenta se vede foarte bine. De aceea este necesar sa folosim un primer pentru pleoape, pentru a extinde rezistenta fardului in timp dar si pigmentatia lui.Primerul v-am zis costa doar 25 de lei, tot la I. Gabriella Make-up & More, unde gasiti numeroase oferta si produse calitative. Eu am cumparat foarte multe deci veti mai vedea review-uri la aceste produse. Am sa va pun pe facebook o poza cu produsele care le am si la care ati mai dori review.

Voi folositi primer? Ce ziceti de acesta? Cum vi se pare?
                                                  Image and video hosting by TinyPic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!