miercuri, 16 decembrie 2015

My Christmas Shopping Wishlist

Suntem in luna cadourilor, in luna in care noi, femeile ne rasfatam cu cosmetice, cu cadouri, dar si cu haine. Si pentru ca mai este putin pana la Craciun, vreau sa ma rasfat si eu dupa un an de truda :).

Si cum altfel ma pot rasfat decat prin shopping? Shopping de haine :).
Am gasit haine la super oferta si am zis ca e timpul sa profit si eu de ele si sa-mi pun economiile la bataie, asa ca am purces la cautat. Nu am pornit pe ceva anume, initial, dar pe masura ce m-am uitat, mi-am creat in minte o tinuta pe care as vrea sa o port de Craciun, langa familia mea.
Nu imi place sa fiu prea inzorzonata astfel ca am ales ceva simplu care consider ca mi se potriveste vom vedea .
Am creat un colaj cu tinuta care as vrea sa o port si mi le-am adaugat in wishlistul meu. Sunt hainute simple dar combinate frumos au un efect mare.

Asadar, am ales o fustita din saten, dublata cu bumbac, in dungi, iar jos imi plac acei trandafiri care nu o mai fac sa para banala, ii da un plus de culoare si infrumuseteaza fustita

Alaturi de fustita am decis sa port o camasuta, simpla alba care o pot combina la orice chiar si la blugi, dar imi place detaliul de la gat, tip cravata, pentru ca nu mai este necesar sa pot un alt accesoriu.Ca sa completez tinuta am ales o pereche de pantofi stiletto neutri, as fi vrut rosii, dar nu erau pe gustul meu, si am zis mai bine culoare neutra. Tot neutru am zis sa fie si geanta, dar imi plac detaliile finute de pe ea si faptul ca are lant si o pot tine ori pe umar ori in mana.

Ca am asta fi propunerea mea de tinuta pentru Craciun.
Produsele le gasiti aici:

Fustita
Camasa
Pantofi
Geanta

Ce parere aveti de propunerea mea? Ce ati schimba la ea?
Image and video hosting by TinyPic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!