luni, 29 iunie 2015

Nebunie cu Frozen

De cand au aparut desenele Frozen, este nebunie cu ele. Toate fetitele de la 3 ani in sus sunt inebunite dupa personajul principal Elsa. Piata a explodat cu acest personaj, de la clamite de par, pana la hainute si alte accesorii. Fetiitele vad in Elsa un exemplu pozitiv si ar vrea sa o imite in tot ce face ea. Asa cum si fetele mele sunt " obsedate " de Elsa. Cea mare are colectie intreaga cu acest personaj incepand de la carti de joc pana la hainute. Fiind "dependenta" de tableta isi tot descarca jocuri cu acest personaj, iar cand nu o poate face intra pe un site de jocuri si se joaca online jocuri diverse cu Elsa. Ii place absolut tot ce tine de aceasta fetita.  Acum este concentrata pe un joc de coafura in care trebuie sa o coafeze pe Elsa asa cum ii place ei :).

Asa arata interfata jocului cu elsa. Este un joc interactiv in care stimuleaza inteligenta si simtul estetic al copilului


Un screenshot al jocului inainte ca Alessia sa-i faca "coafura" moderna. :)


Si cam asa arata Elsa dupa ce Alessia mea si-a facut de cap la butoane. Site-ul este unul de incredere fara potentiali virusi, este un site cu jocuri selectate special pentru varstele copiilor pe categorii de jocuri si varste. Jocul cu Elsa are o interfata prietenoasa si foarte usor de folosit, si pot indemna copii sa invete mai usor limba engleza pentru ca optiunile sunt in engleza. 
In partea dreapta a site-ului gasiti toate categoriile de jocuri atent selectionate pentru copii. Nu veti avea teama ca veti gasi reclame agresive ci doar ceea ce este educativ pentru copii. Aveti si optiunea de a vota jocul preferat.
Acum Alessia mea vrea alt joc cu Elsa, deci trebuie sa inchei si spor la jucat.Image and video hosting by TinyPic