duminică, 23 august 2015

Review Maternea Cooling & Relaxing Gel Foot

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand e vorba de picioare, niciodata nu gasesc produsul perfect care sa ma multumeasca si sa imi indeplineasca majoritatea cam multe cerintelor. De exemplu daca gasesc o crema care imi hidrateaza picioarele ( ma refer aici la zona labei piciorului ) imi usuca pielea mai sus pe picior, daca gasesc o crema care sa imi descongestioneze zona stresata a picioarelor, nu e ok pentru calcaie, si tot asa, pana adun un arsenal de creme pentru  picioare pentru diverse afectiuni.

Cumpar des vara creme de picioare cu menthol sau lotiuni racoritoare pentru a-mi mai descongestiona putin zona tensionata a picioarelor. Dar uneori aceste creme au efect fix pe moment. Apoi acea racoare dispare ca si cum nu ar fi fost. Singura crema care a fost cat de cat ok si s-au mai vazut ceva efecte a fost Gelul Racoritor de la Scholl.

Daca mi-ati urmarit pagina de facebook, sigur ati vazut postarea in care spuneam de noutatile primite de la Pansiprod . Ei activeaza pe piata din Romania de 12 ani, pozitionandu-se in top 5 al companiilor de distributie de parafarmaceutice. Pansiprod detine brandurile Bebble, Hipp, Vitalia si Maternea.

Despre Maternea am sa va vorbesc si eu astazi. Mai exact despre crema de picioare cu efect racoritor.