marți, 1 septembrie 2015

Review Max FactorX MasterpieceMAX

Nu stiu daca v-am povestit, dar am o manie pentru rimelul de ochi. De-a lungul timpului am tot adunat diverse marci si feluri de rimel. Dar nici una pe placul meu. Ba imi incarca genele prea mult, ba nu separa, ba e prea gros.. si tot asa. Nimic pe gustul meu. Eu sunt si putin dificila pentru ca am genele destul de rare si mici, al naibii de mici. Deci cu greu imi gasesc un rimel care sa se ridice la standardele mele, sa se vada totusi ca port rimel, si sa nu mai fiu nevoita sa port gene false, pentru ca imi distrug genele de la lipici.

Asa ca am pornit in cautarea rimelului perfect. De regula folosesc doua tipuri de rimel unul pentru alungire si unul pentru separare. Pentru ca difera pensulele, si eu cum aplic cam cu nemiluita pentru ca ma repet am genele extrem de mici. Asa ca unul dintre ele l-am gasit, cred ca ati vazut pe facebook la mine, cel de la Flormar, in doua faze imi place prima faza pentru ca alungeste considerabil genele doar ca le incarca putin. Asa ca a trebuit sa caut un rimel care sa mi le separe si sa nu le incarce in acelasi timp. Asa ca m-am intors din nou la magazinul meu unde gasesc orice imi doresc.

Dupa ce am navigat bine prin multitudinea de produse, m-am oprit la Max Factor. Am mai folosit produse in trecut de la ei, inca mai folosesc si sunt multumita de calitatea oferita de ei. Pretul este foarte prietenos asa ca am ales Max FactorX Mascara Masterpiece .