luni, 21 septembrie 2015

Review Tus de ochi Music Flower

De cand m-am angajat, am inceput sa imi iau trusele de farduri la folosit, ba chiar sa mi le innoiesc. Si de curand am descoperit un tus de ochi inovator. Am incercat tot felul de tusuri de ochi, de la cele clasice creion, la pensulite subtiri, pensula de lemn, cele cremoase smd. Am avut nemultumiri legate de toate. La cele cremoase, mereu mi se uscau, nu inteleg cauza... o alta bloggerita ( iguanitza) m-a invatat sa pun o picatura de ulei de argan, am pus dar nu mai avea aceeasi rezistenta si se intindea pe fata.

Asa ca de curand, mi-am luat inima in dinti si am decis, sa investesc ceva pentru categoria asta si sa imi iau ceva mai bun. Si bine am facut. Am descoperit gama Music Flower. Mai citisem in trecut la bloguri din afara ca produsele sunt foarte bune. Si cum englezoaicele se pricep de minune la asta, am zis sa incerc si eu.

Review Revlon Matte Balm

Nu stiu daca v-am spus ca sunt maniaca cu rujurile. Am tot felul de rujuri, de la cele clasice pana la creioane. Imi plac cele clasice pentru ca ofera hidratare mai multa. Acum piata este foarte diversificata in ceea ce priveste acest "accesoriu". Sunt rujuri tip "lipstick" care au in compozitia lor mai mult balsam gen cele 2in 1, sunt lip-gloss-urile care ofera mai putina hidratare dar ofera luciu buzelor, si am ajuns si la categoria preferata mie, cele tip creion.