sâmbătă, 17 octombrie 2015

Review Bebble Sampon si gel de dus
Despre produsele de copii v-am tot scris. Pentru ca imi plac produsele pentru copii, din mai multe privinte, si anume ca nu contin acei agenti duri pentru pielea lor si scalpul lor sensibil. Imi plac produsele 2 in 1 atat timp cat nu contin sulfati. Pentru ca sampoanele contin astfel de ingrediente si nu sunt chiar ok si pentru corp. De gama Bebble m-am indragostit  inca de la prima utilizare. Daca ati citit articolul meu din trecut cu experienta avuta cu ei, imi veti da dreptate si de data aceasta. 

Larisa a avut ceva probleme si cu pielea si cu scalpul. Nu ma gandisem niciodata sa incerc sa schimb produsele pentru baita. Credeam intotdeauna ca, cauza problemelor este caldura de afara. Pana cand am descoperit produsele Bebble. M-am indragostit pur si simplu de ele. Sunt delicate cu pielea copilului, sunt relaxante si nu sunt comedogenice. 

Ingrijirea parului cu Helen Seward


Urmatorul pe lista mea de ingrijiri temeinice dupa ten, este parul. Am o obsesie pentru par, si tot timpul incerc diverse produse, pentru a ajunge la cele mai bune si cele mai potrivite parului meu. De-a lungul timpului a suferit diverse "torturi", ba decolorat, ba tratat termic intensiv, ba taiat, ba vopsit de 3 ori pe luna, si tot asa. Si cu timpul a inceput sa nu mai arate cum imi doream, incepuse sa ia aspectul unei maturi uzate.

Am incercat tot felul de sampoane, tratamente, balsamuri... nimic nu parea sa dea roade. De ceva vreme folosesc si un ulei indian de care sunt extrem de multumita, dar asta e o alta poveste. Eu sunt obsedata de uleiul de argan, am incredere in el si folosesc produsele ce il contin in canitate mai mare de 50%.  Am folosit ulei de argan in stare pura si tare bun a fost. Dar este si foarte scump, asa ca ma indrept catre produse care il contin.