miercuri, 11 noiembrie 2015

WishList RainbowOutlet

Sunt o mare fana a cumparaturilor online. Cum am scris si in articolul trecut, imi place sa imi fac cumparaturile ce contin haine, online. Imi este mai simplu, imi place sa stau sa studiez bine piata, preturile, materialele, in mare parte le cunosc stiu ce inseamna polyesterul, bumbacul, smd. Imi este foarte dificil sa ma deplasez cu orele la Mall pentru a studia articolele vestimentare, cu copii dupa mine.

Cine are copii cam cunoaste situatia, unul vrea colo, unul colo, se plictisesc. Asa ca, atunci cand isi fac somnicul de pranz, mami sta linistita la laptop si vaneaza haine :).  De curand am descoperit un magazin, cu haine de firma la preturi ....MICI !! Iar acest lucru mi-a atras atentia. Am inceput sa parcurg "foile" site-ului, si am gasit haine de la branduri renumite precum Zara, Bershka, Stradivarius, etc.

De curand mi-am schimbat jobul, iar tinuta mea s-a schimbat radical. Necesit haine office, deoarece reprezint o firma mare, si trebuie sa fiu imbracata cu gust. Aici pe site am gasit cateva articole care mi-au placut enorm. Imi place sa port rochite, in orice anotimp, nu imi este teama de frig deoarece majoritatea timpului mi-l petrec in masina.