vineri, 13 noiembrie 2015

Review Ulei de Trandafiri Oriflame

De cand ma stiu am tenul mixt, usor spre gras. Dar am observat o schimbare in ultima vreme, nu inteleg de ce pielea din jurul sprancenelor mi se usuca excesiv.. Imi raman cojite ca "matreata"...

Pentru mine este destul de deranjant aspectul asta, pentru ca atunci cand folosesc fond de ten, se descuameaza pielea si se vede foarte urat fondul de ten. Si am inceput sa caut pe internet solutii care sa imi hidrateze pielea mai in profunzime si sa ma ajute. Si asa am ajuns la beneficiile uleiului de trandafiri.  Uleiul de trandafiri se obtine prin presarea la rece a petalelor de trandafiri, in ulei de susan.

Pe langa faptul ca are rol de hidratare intensiva a pielii, de a estompa ridurile, este extrem de benefic si in afectiuni cutanate. Si unde mai pui si faptul ca are un miros deosebit, Cine nu ar vrea sa miroasa autentic a trandafir!?

Intamplarea face, ca am o prietena care este reprezentant Oriflame. Si cum sunt cumparator fidel, si eram si in cautare de "ceva" hidratant, cand rasfoiam paginile catalogului, mai pe la sfarsit am descoperit o oferta ce continea Ulei de Trandafir. Hmm.. mi sa aprins beculetul !! Ce ar fi sa incerc?!