sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Cum imi ajut parul sa nu se rupa

Daca ma cititi regulat, probabil stiti deja ca am obsesii cu parul. Nu il suport incurcat, nu il suport sa se pieptene greu, nu suport cand imi cade excesiv. De cand ma stiu ma pieptanam cu o perie micuta sau un piepten cu dinti desi ( nu-l suport pe cel cu dintii rari, mi se pare ca nu piaptana deloc), sau o perie de lemn.

De cand a inceput sa imi cada parul rau, excesiv as spune, imi era frica sa ma mai pieptan pentru ca ramaneam cu smoace de par in mana.. Am inceput tratamentele de par, cel mai des folosesc uleiul de argan si de cocos. Am testat si produsele Helen Seward, la care am si ramas pentru ca mi-au placut cu a reactionat pe parul meu, dar si parul la ele. Parul a inceput sa nu mai cada asa excesiv, dar din nou cand bagam peria in el, ramaneam cu un sfert din el in perie...

Ma ingrozea gandul cand trebuia sa ma pieptan.. de aia si evitam sa ma mai pieptan, imi purtam parul strans mereu intr-un coc, ca sa nu se observe prea tare faptul ca nu este pieptanat.

Am tot vazut pe net, renumita perie Tangle Tweezer, dar sincera sa fiu.. ma gandeam cu ce poate fi diferita de o perie normala, adica ce?! Nu toti peri are care piaptana?! Ce are diferit!?

Vazand atatea review-uri pozitive, am zis ca asta e fac o mica gaurica la buget si ma risc si o cumpar. Si bine am facut!! De ce spun asta?!?