luni, 16 noiembrie 2015

Aroma invaluita in mister


Cand vine vorba de parfumuri, sunt o persoana mai dificila. In urma cu ceva luni va spuneam ca ma pregateam de nunta si as fi avut nevoie de un parfum care sa ma reprezinte intr-u totul... Am gasit atunci, Desire se numeste. Dar obsesia mea pentru parfumuri nu s-a oprit. Ador Lancome Poeme, si as dat toata colectia de farduri pentru el ( hai sa nu exageram :)) ), ca de altfel si Chacharel Amour Amour. Sunt 2 parfumuri la care nu as renunta niciodata.

Dar cum buzunarul nu imi permite mereu sa imi cumpar parfumuri de lux, ma multumesc si cu parfumuri de nisa, sau cel putin cu parfumuri care ma reprezinta, sunt dulci, florale, puternice, la un pret ok, si atat timp cat persista cel putin 4-6 ore nu am nici o problema..

Am intalnit si parfumuri fake si parfumuri bune. M-am ferit pana acum de fake-uri destul de bine si sper nici sa nu intalnesc. Cum pe internet  au aparut tot felul de site-uri cu parfumuri si sunt la orice pas si accesibile oricui, am zis ca trebuie macar odata sa incerc si eu, macar luandu-ma dupa notele parfumului.

Intamplator pe facebook, am vazut o pagina cu parfumuri, (are un concurs tare dragut pe pagina, in care puteti castiga un parfum Million ) moment in care am studiat, si apoi am intrat direct pe site. Am constat ca sunt parfumuri after-market, adica parfumuri replica AA+ de cea mai buna calitate import Italia, de asemenea produsele sunt identice la miros, sticla si ambalaj, ele continand esenta originala, DAR in cantitate procentuala mai mica, de aici si diferentele mari de pret.