luni, 14 decembrie 2015

Recomandare Makeup Revolution si Brische


De cand sunt blogger, am inceput sa am o manie pentru cosmetice si farduri. Asa se face ca de aproape 3 ani am inceput sa colectionez farduri si cosmetice. La inceput era un hobby, acum a devenit o pasiune, o pasiune pe care vreau s-o fructific cat mai mult. De-a lungul ultimelor luni, am tot achizitionat ( ca nebuna J) ) farduri de toate felurile. In ultima vreme, au inceput sa ma atraga tot mai mult pigmentii. Mi se par mai puternici ca intensitate dar si ca rezistenta. 
Asa se face ca la ultima mea comanda am inclus si un pigment, dar si un alt fard pe care mi-l doream enorm. Pigmentul Makeup Revolution si fardul de ochi Brische nuanta alb. Imi doream de mult un alb foarte pigmentat si recunosc pe asta l-am cam luat la ghici, pentru ca nu prea stiam nimic de aceasta firma.
Pigmentul are 1,5 grame, si desi probabi vi se va parea foarte putin sa stiti ca nu este, este o cantitate suficienta de produs, pentru ca nu este necesar excesul, cum spuneam mai sus este foarte pigmentat.
Dozajul se face cu pensula prin orificiile flaconului, dar mie imi este putin dificil sa fac asta si prefer sa pun produs in capacelul lui ca sa il pot lua cu pensula.  Nu fac exces de produs pentru ca particulele stralucitoare isi fac bine treaba, imi place s ail folosesc peentru a ilumina zona arcadei sau la un machiaj mai glamy pe toata pleoapa.  Cu sau fara primer este la fel de intens si puternic