marți, 22 decembrie 2015

Amintiri de nepretuit !


Acum, ca suntem la aproape sfarsit de an de 2015, imi aduc cu drag aminte de toate momentele frumoase traite in acest an. Nu pot spune ca a fost un an de exceptie, dar pentru mine a avut o semnificatie aparte. Anul 2015 este anul in care mi-am unit destinul cu sotul meu. Este anul in care am avut cununia religioasa. Nu v-am povestit prea multe atunci, nu am avut timpul necesar. Dar astazi am sa va poveste franturi de atunci :). Sunt amintiri de nepretuit pentru mine pe care le port in suflet. Sunt momente din viata noastra in care ne dorim sa oprim timpul in loc pentru acea amintire. Dar si momente pe care am dori sa le stergem, am avut cateva astfel de momente.


My First OutFit

Iaca numa' maine nu-i Craciunul. Toata lumea zumzaie ca niste albinute prin magazine, prin mall-uri... Si cum altfel puteam si eu sa ma relaxez decat in MegaMall.  Fiind la doi pasi de mine, am zis sa iesim in familie la plimbare si sa-mi etalez noul meu hanorac <3.

Pentru ca da, mi-am luat un hanorac tare tare frumos de pe Shein. Cand l-am vazut lam analizat bine bine si se potriveste perfect stilului meu. Am asteptat ceva dupa el ca a venit prin posta, si apropo nu am platit nici o taxa mi l-a adus postarita acasa.