vineri, 8 ianuarie 2016

High Performance Rotating Mascara Flormar

Mai acum ceva zile va aratam minunea mea de pachetel de la Flormar. Dar si continutul acesteia. De fapt va dezvaluiam doar jumatate din continut,
Haideti sa va arat de fapt ce continea pachetelul meu


  1. Setul Shine&color Nail - Oja rosie si top coat
  2. Pudra Invisible Loose Powder
  3. Jumbo Eyeliner Color 
  4. Mascara Rotating High Performance
Produsul despre care vreau sa va vorbesc astazi este Mascara Rotating High Performance. Cred ca este cel mai misto rimel din cate am incercat. Am mai avut in trecut rimel tot de la Flormar in doua faze si nu m-a dezamagit. Totusi cand l-am primit pe acesta, mi sa parut greutatea putin cam mare, nevazand inca cum se numeste. L-am desfacut curioasa sa vad despre ce e vorba si involuntar am apasat..... BUTONUL !! Pentru ca da, este un rimel cu perie rotativa. Perii sunt scurti perfecti pentru a defini bine genele si fara a le incarca de produs. Produsul este imbogratit cu ulei de masline, pentru a nu deteriora genele, si a le oferi un aspect natural si delicat.


Iar ca sa va arat cum se invarte peria, am reusit sa si filmez putin ( nu dormea Larisa, si imi era teama ca face galagie, fetele din MegaMall au experiente cu Larisa :)), machiaj muuult )Mi se pare super faina ideea unui rimel cu periuta rotativa, efectiv face treaba singur. Recunosc ca mai si trisez si il folosesc si fara "tehnologie". Si am mai observat ceva, se invarte in 2 sensuri. Mi se parea mie ca il opream intr-un sens si pornea in altul :)). Eu sunt foarte multumita de el, imi place ca nu imi incarca genele, nu le da aspect de paianjen, si nu imi curge de pe gene. 

Voi l-ati incercat? L-ati vazut in magazine? Va place ideea unui rimel cu perie rotativa?
Image and video hosting by TinyPic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!