miercuri, 27 iulie 2016

Vacanta cu ... flori

Am cam lipsit in ultima vreme, pentru ca am tot avut cate ceva de rezolvat, niste probleme de sanatate, diverse. Am fost si in concediu.

Asteptam de mult acest concediu, din iarna chiar.. pentru ca am fost foarte obositi simteam nevoia de aer curat si relaxare.

Primele 5 zile am fost la mare, apoi pe drum spre casa dintr-o greseala am ajuns la Sarata-Monteoru. Acolo am avut ocazia sa port pe mine un compleu tare dragut pe care mi-l comandasem de pe Shein cu o saptamana in urma.
Compleul este format din pantaloni scurti cu  buzunare si bluzita scurta. Mi-a placut pentru ca este usor, nu transpiri in el nici nu il simti pe corp. Impreuna cu compleul mi-am mai comandat si o pereche de pantaloni albi, dar care din pacate imi sunt mici, si asa ma oftic pentru ca imi plac enorm de mult, sunt exact pe gustul meu dar din pacate nu ma incap.. I-am bagat pe mine usor fortat sa va arat exact cum sunt.

Pantalonii sunt usor ( usor) elastici si totusi nu ma incap, sunt masura S dar cred ca se potrivesc unui XS.
Compleul este tot S si imi vine ok, bluzita se deschide cu un fermoar lateral si un nasturel sus la gat. Comanda mi-a ajuns in 3 zile prin curier GLS.. Imi place enorm metoda asta de livrare, asa nu mai sunt nevoita sa astept cu saptamanile dupa comanda.

Va atasasez si pozeleVoi v-ati luat ceva? Va plac articolele?

Image and video hosting by TinyPic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is Caring :)

Daca ai placerea sa comentam impreuna te astept !!