marți, 12 ianuarie 2016

Sa atacam celulita !!!


Ca orice femeie, imi place sa arat bine. Dar cu trecerea timpului, pe pielea noastra raman semne, unele vizibile altele mai putin vizibile, de la fluctuatiile de greutate sau chiar nasteri. In cazul meu pielea are ceva eruptii de la cele doua sarcini. Eu fiind o persoana relative slaba (1,50 h – 42kg), majoritatea care ma vad incep expresia: “ vaii ce slaba esti, de unde fata celulita la tine?” sau “ de la ce sa faci vergeturi nu vezi ce slaba esti?”. Ei bine chiar si o persoana ca mine slaba, poate avea celulita sau chiar vergeturi.

La mine se datoreaza sarcinilor, si nu le-am dat prea mare atentie, pana cand a inceput sa ma deranjeze vizibil, pentru ca, cu timpul devin mai accentuate, capata o tenta de roz.. si sunt deranjate.  De curand am descoperit o gama de produse naturale destinate acestei probleme si nu numai. Dar pentru problema femeilor cu celulita si vergeturi am doua produse de vis.

Aceastea sunt Crema Termo-Reducatoare si Gelul Anticelulitic de la Kosmo Oil. Probabil va intrebati cine sunt. Va spun eu, produsele KOSMO OIL  contin principii active naturale fabricate de cel mai important producator in domeniu, ele fiind formulate pe baza de uleiuri vegetale si uleiuri esentiale. Produsele se pot gasi si in saloanele de infrumusetare, in centrele spa dar si in salile de fitness.
Eu folosesc prima data Gelul Anticelulitic, apoi Crema Termo-Reducatoare. Dar sa va spun cate ceva despre gel.