miercuri, 13 ianuarie 2016

Review Sampon Batiste

De curand am fost si eu selectata in campania BuzzStore si Batiste si am primit pentru testat 8 mini-sampoane Batiste XXL si vouchere de 25% reducere in farmaciile Sensiblu.

Nu am folosit niciodata sampon uscat, si nu prea intelegeam care este treaba cu ele. Mi se parea ciudat ideea unui sampon uscat. Iar cand am primit pachetul m-am pus pe testat.

La inceput am citit instructiunile si am asteptat momentul prielnic pentru a pune in practica samponul. Ocazia nu a intarziat sa apara. Dupa sarbatori nu am avut timp de absolut nimic, parul meu era imbacsit de fixativ si fum de tigare ( de la petreceri), si am zis ca e timpul sa incerc samponul uscat Batiste.

Primul sampon incercat a fost Samponul Cherry

Tombola Melkior

Ati auzit?? Ati vazut?? Melkior va premiaza.

Pentru orice cumparaturi din magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca sau Constanta, puteti castiga o promovare de catre Melkior.
Cine nu si-ar dori publicitate de catre Melkior?? Mai ales ca sunt experti in machiaj.

Colectia I'm Famous cuprinde o gama de produse cu care puteti realiza orice machiaj, perfect conturat si echilibrat. Cine nu iubeste produsele Melkior? Eu inca nu am avut ocazia sa incerc nici un produs de-al lor, dar niciodata nu este prea tarziu :). Am tot citit recenzii ale altor bloggerite si m-au facut curioasa. Ma tenteaza extrem de tare tusul pentru ochi Eyeliner Cake, dar si fardurile de pleoape Matte.

Cred ca am sa trag si eu o tura pe la magazinul din MegaMall. Spor la cumparaturi va doresc !!Image and video hosting by TinyPic