miercuri, 6 iulie 2016

Flash Sale 80% Shein !!!Ati vazut megareducerile de pe Shein?

Au reduceri de pana la 80% la articolele selectionate, care nu sunt putine deloc, eu zic ca merita sa aruncati un ochi pe site, eu mereu sunt ca un vanator de reduceri si le vanez, facem o economie drastica, cumparand hainele la reducere, iar cum cei de la Shein au mai tot timpul reducere consider ca merita sa ne bucuram de ele. Eu am gasit cateva articole pe placul meu reduse.
Sunt o multime de articole reduse cu pret mai mult decat prietenos, cu siguranta si voi veti gasi ceva pe placul vostru.


OOTD: White Lace Dress Shein

Nu am mai postat de mult.. stiu, imi asum.. din cauza unor probleme de sanatate... Dar incerc, incet incet sa revin pe fagasul normal ....

Ultimul meu post a fost undeva prin iarna .. cu comanda mea de la Shein.. Dar nu am apucat sa va arat si produsele.. la unele am poza la unele nu, din lipsa de timp, unele le-am daruit ptr ca nu mi se potrivea marimea..

Dar 2 din produse le-am purtat cu drag. Este vorba de Rochita Alba din dantela si Paltonasul subtirel din Bumbac . La rochita am poze pentru ca am purtat-o la un eveniment in luna februarie. Este potrivita pentru un anotimp mai friguros, deoarece dantela este mai grosuta, si rochita in sine este dublata de material pe dedesubt ( si pentru a sta mai "bufanta" ) deci pe vara nu e potrivita pentru ca ne incigem..